SKYE Club Leaders: Albania

Pershendetje Miq Uroj te keni kaluar mire gjate kesaj kohe ku edhe festat po afrojne Neser dhe pasneser me date 11 & 12 do te jem ne Korce. Nese ne keto data grupet e SKYE Clubeve te Korces kane takime do te ishte shume mire qe te isha edhe une pjese e tyre Ju pershendes Miqesisht
Saimiri Hi friends I hope you are well and have good time with preparation for the Christmas. I will be at Korce Tomorrow and after tomorrow (Thursday and Friday) and if you have any meeting is my pleases to participate in your meeting Warming
Saimiri