AC Milan Shqip Group

AC Milan Shqip Group eshte grupi i Milanistave shqiptare te cilet nder vite diskutojne dhe debatojne ne lidhje me klubin e tyre te zemres. Nder te tjera ky grup eshte edhe baza e AC Milan Fan Club Kosova, Fan Clubi zyrtar.

Grupi po rritet dita dites dhe po behet edhe me i interesant, ndersa te gjithe ju ftoheni qe te kontriboni ne grup dhe me gjere qe te jemi sa me aktiv.

FORZA MILAN

www,acmilan-shqip.info

Pjesë e Maniakve
Maniakë t'filmave - https://www.facebook.com/groups/maniakat/
Maniakë t'Futbollit - https://www.facebook.com/groups/ManiakaTopi/
Maniakë t'basketit - https://www.facebook.com/groups/BasketManiaka/
Maniakë t'NFL - https://www.facebook.com/groups/NFLManiaka/
Maniakë t'Tenisit - https://www.facebook.com/groups/TenisManiaka/
Maniakë t'F1 - https://www.facebook.com/groups/F1Maniaka/
Maniakë t'Ragbit - https://www.facebook.com/groups/ScrumManiaka/
Maniakë t'MLB - https://www.facebook.com/groups/MLBManiaka/

Facebook - https://www.facebook.com/manieqt
Twitter - https://twitter.com/manieqat
WEB: www.maniakat.com