Albanian Bloodz GTA V Online PS3/PS4

- Administratoret e Grupit Albanian Bloodz - :
Elio Elisi (kild007) -
Alban Cerri (albanplayer2013) -
Tani Mecaj (tanimecaj90) -
Beki Alba (beki82) -
Edmir Albanese (E_D_I_2014)
Rregullat e Klanit Albanian Bloodz jane keto:

1:TE KOMENTONI EMRIN E PSN E SOCIALCLUB TEK STATUSI I PARE
https://www.facebook.com/groups/ALBANIAshqiptar/permalink/684224441666903/

2: NDALOHET RREPTESISHT VRASJA E ANTAREVE TE KLANIT

3: SHOKT E KLANIT DUHEN TE NDIHMOJN TE TJERET SHOKE NE RAST NEVOJE

4: NDALOHET RREPTESISHT FTESA E E NJEREZVE TE TJER PER TE ALBZ PA LEJEN E ADMIN

5: LARGIMI JUAJ NGA KLANI JON (te ndryshoni klan) NUK DO PRANOHENI ME NE ALBZ MOSZBATIMI I KETYRE RREGULLAVE DO JET PERJASHTIMI I JUAJ NGA KLANI GJITHASHTU MUND TE RAPORTONI NJE SHKELJE RREGULLI MUNDESISHT ME PROVA TE QARTA DHE JO THJESHT ME FJAL

http://it.socialclub.rockstargames.com/crew/albanian_bloodz