Akkrum In- en Verkoop voor jou

Hoe leuk is het om een ander blij te maken met iets wat jij zelf... niet meer nodig hebt of gewoon zomaar wil aanbieden!
Hier kun je dus je spullen of diensten GRATIS aanbieden of Verkopen of te Koop Gevraagd

ADVERTENTIES
LOTING
Er mag geloot worden, zo maakt ieder een kans op een artikel. Deze keuze ligt bij de adverteerder. Wel wordt er verzocht om bij de advertentie te vermelden of er geloot wordt, hoe laat en als er niet geloot wordt hoe de winnaar dan bepaald wordt. Zo komen mensen niet voor verrassingen te staan. Voor de loting kan gebruik gemaakt worden van de fruitmachine.

De winnaar moet binnen 48 uur reageren onder de advertentie van zijn/haar gewonnen artikel. Daar kan hij/zij aangeven dat er een persoonlijk bericht (pb) is verstuurd door de aanbieder naar de winnaar dan wel door de winnaar naar de aanbieder. De aanbieder en/of winnaar wordt verzocht om onder de advertentie aan te geven voor welke datum (geen tijd vermelden!) de afspraak staat. Indien de winnaar niet binnen 48 uur reageert, op de advertentie noch in pb, of hij/zij komt het artikel niet ophalen op de afgesproken datum, dan mag de aanbieder opnieuw een winnaar kiezen onder de overige geïnteresseerden. De winnaar is zelf verantwoordelijk voor het afhalen van het artikel. Indien de adverteerder aanbied een artikel te brengen dan is dit een mooi gebaar maar geen verplichting! Nadat het artikel is afgehaald dient de aanbieder de advertentie direct te verwijderen van de site! Zo houden we de site samen overzichtelijk en actueel!

Artikelen die op Akkrum geeft weg worden aangeboden mogen niet tegelijkertijd ook op een andere site worden aangeboden, tenzij er meerdere exemplaren beschikbaar zijn. Dit om teleurstelling te voorkomen.

GEWONNEN ARTIKELEN
Om uw veiligheid, en de veiligheid van uw bezittingen, te waarborgen adviseren wij u om GEEN persoonlijke gegevens en/of tijden van afwezigheid te vermelden in een (openbare) reactie. Zodra een artikel is gewonnen/verloot kunnen winna(a)r(es) en adverteerder middels een privé bericht (pb) contact met elkaar opnemen waarin adressen gewisseld kunnen worden en een datum en tijd worden afgesproken om het gewonnen artikel op te halen/weg te brengen. Uw berichten kunt u vinden in de linkerbalk bij berichten. Ook al het lijkt of er geen berichten ontvangen zijn adviseren wij toch even op berichten te klikken. Dan opent u namelijk ook de optie “overige”. Het komt regelmatig voor dat verzonden berichten in deze box terecht komen. Zorg dat u berichten kunt ontvangen. Dit is aan te passen bij
privacyinstellingen > contact maken - instellingen bewerken > “Wie kan je Facebook-berichten sturen? “Iedereen”

Wij wensen u veel plezier met het verkrijgen en weggeven van uw artikelen.

Onthoud… Halen is leuk, weggeven is nog leuker!
Voor meer informatie of vragen mail met John van Hes info@vanhes.nl