Alfa romeo hungary. AZ alfások

"Alfát nem azért vesz az ember, mert gazdaságos, végtelenségig minimális javítással közlekedő autót akar, hanem mert Alfa, és nincs értelme racionális érveket sorolni"

Szabályok:
-ALFA! Ezért vagyunk itt!!!
-Kérek mindenkit hogy csak és kizárólag Alfákkal kapcsolatos dolgokat, esetleg reklámokat posztoljanak! Köszönöm
-Más gyártók járművei nem erre az oldalra valók, semmilyen formában!
-Tartózkodjunk a trágár kijelentésektől
-Off poszt lehet, de max. akkor ha adminokat megkérdezed!
-Tilos vita keltése!
-Amennyiben nem szeretnéd kitiltatni magad, akkor ezeket az apró szabályokat be kell tartani!
-Bankos embereket a bankos posztjaival nem kérünk!
-Tagokat lehet fel venni, de azt az adminnak jóvá kell hagynia!
-Ha terméket,szolgáltatást szeretnél reklámozni kérjük vedd fel a kapcsolatot Ruzsa Gábor-al!
-Hirdetést csak árral tegyetek fel!


-Cuore Sportivo- Alfa Romeo-

" Mégegyszer hangsulyozom h minden tiszteletem a márkáé,ezert is vagyok tag. Viszont a lényege a kis monológomnak az h gratulalni szeretnék nektek igazi Alfasoknak akiknek valoban van alfátok ugyanis nektek van a legösszetartóbb és legcsaládiasabb légkörű klubotok! Ezt a légkört semelyik másik csoportban nem tapasztaltam,mindenhol csak a köpködés,szval mégegyszer gratula,ja és nem mellesleg ti rendelkeztek a legtöbb csajszi taggal azert ez is nagy szó : D ! Köszi aki elolvasta :))" Dávid Molnár!


"Az autók szinte olyanok mint az ember. Dolgozik,megszomjazik,beteg lehet,eszik,balesetet szenvedhet,"meghalhat". De az olasz autók mégis hűséges barátaink. Én még olyan életérzést off autókban sohasem tapasztaltam mint az olaszoknál(főleg az Alfáknál). Nagyon fájt a szívem amikor eladtuk a Puntonkat. De amikor megláttam ezt a szépséget élőben, Szó szerint sokkot kaptam 5 percen keresztül! Mindig örülök ha látok egy másik alfát útközbe vagy netán parkolókba. Annyira örülök hogy létre hoztam ezt a csoportot és sok jó,segítőkész és emberek közt találtam magam! Köszönöm Ezt mind nektek, hogy csatlakoztatok, Köszönöm hogy a barátaim lettetek! Eleinte úgy indult ez a csoport hogy mondtam apukámnak hogy csinálok egy csoportot! Megcsináltam. Köszönöm Izso Jozsef-nek hogy hozott sok jó ember így az elején! Úgy volt hogy volt 42 tag. Hozzáadtam legalább 10-et, 2 perc múlva megint 10 ember. Nagyon örültem ennek. Eleinte azt hittem megállunk majd úgy 1500 fele de NEM! Mindjárt a duplájánál járunk, azaz 3000-nél! Köszönöm ezt NEKTEK! Respect!" Ifj.Ruzsa Gábor