Autisme-online Nederland (om met elkaar te kunnen praten over autisme)

Autisme online Nederland, voor iedereen die de behoefte voelt om zich aan te sluiten bij deze pagina.. Want samen staan we sterk voor autisme. Lees door voor de regels, lid worden is de regels accepteren.

Autisme-online.com nederland is een besloten groep voor mensen die met autisme of een daaraan verwante stoornis te maken hebben in hun leven. Ouders, kinderen, broers/zussen, partner, of verwanten zijn welkom. Het doel van de groep is om met elkaar in contact te komen en te leren van elkaars ervaringen.

De groep is een initiatief van de beheerders van de gelijknamige facebook-pagina autisme-online.com . Deze groep is opgericht begin 2014 door John om het meer kennis, ervaringen en begrip uit te wisselen.
In januari 2015 heeft John het stokje overgedragen aan Amanda en heeft zij met de overige beheerders het initiatief voortgezet.

Indien je nog geen lid bent, kun je toegang krijgen door rechts bovenaan de pagina van de groep op "Vragen om lid te worden van de groep" te klikken.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Dus als ook jij probeert mensen te enthousiasmeren voor deze groep, gaat dat zeker bijdragen.

In overleg mogen berichten geplaatst worden waarin blogs, voorstellen om lid te worden van andere groepen, links van instanties, bedrijven of persoonlijke pagina's genoemd worden.
Het is niet toegestaan contact te zoeken / vragen, klikt het met iemand? Nodig hem of haar dan uit op je eigen pagina ( vriendschapsverzoek ).
Dubbele berichten, of berichten met steeds ( bijna ) dezelfde inhoud zijn niet wenselijk en worden verwijderd.
Wil je berichten plaatsen over een steeds terugkerend onderwerp? Maak dan 1 bericht aan en update in reacties. Zo staat alles netjes bij elkaar en puilt de pagina niet uit van steeds dezelfde berichten.

DE REGELS:

In principe vinden wij het niet leuk om regels op te moeten stellen, maar ze zijn in sommige gevallen helaas wel nodig.

De regels voor dit forum zijn heel simpel. Het doel van dit forum is om elkaar te helpen of te ondersteunen door het delen van ervaringen en het geven van tips.

Iedereen is vrij in het geven van zijn/haar mening maar dient wel in zekere zin rekening te houden met de gevoelens van anderen. Indien duidelijk blijkt dat bepaalde discussies kwetsend en/of beledigend zijn voor anderen, willen wij deze discussies niet in deze groep zie en zal deze verwijderd worden. Dit gaat, indien mogelijk, in overleg..

De overige regels;

- Behandel elkaar te allen tijde met respect
- Geen negatieve uitlatingen naar andere leden van de groep
- Geen acquisitie*
- Geen links voor eigen commerciële doeleinden
- Geen zelfpromotie
- Geen scheldwoorden/schuttingtaal

* je mag niet proberen andere leden iets te verkopen of proberen andere leden iets te laten doen

Indien wij het idee hebben dat dit forum wordt misbruikt voor een van bovenstaande doeleinden, word je aangesproken via een privé bericht (in je postvak "overige") en/of uit de groep verwijderd

Het beheerdersteam.