Canon Køb og Salg

For at højne seriøsiteten i gruppen, optages ingen ansøgere med lukkede profiler, ligeledes optages ansøgere ikke, hvis ikke deres profiler bærer præg af fotorelateret indhold. ALLE profiler screenes inden optagelse !!

LÆS OG OVERHOLD VENLIGST - Gruppens 5 bud.

1. Slet venligst dit opslag på væggen, så snart din vare er solgt.

2. At "oppe" sin annonce, er maksimalt tilladt 1 gang pr. DØGN. Og undlad venligst at lave dobbelt opslag.

3. Reklamer for personlige sider, "Like" profiler, eller lignende sider, er ikke tilladt i denne gruppe, og vil blive slettet med hård hånd uden forudgående advarsel, og medlemmet bortvist og blokeret.

4. Det er ikke accepteret, at bruge gruppen her som forum, eksempelvis med spørgsmål der ikke er stillet i en køb og salgs annonce. Opslag af den karakter bliver slettet så snart de spottes.

5. Hold en god og sober tone herinde.

Gentagne overtrædelser af vore regler for gruppen, medfører udsmidning og blokering.

Denne gruppe er dedikeret til køb og salg af CANON fotoudstyr.
Der er plads til alt Canon SLR og EOS fotoudstyr, se længere nede for specificering. Stativer, fototasker, uoriginale objektiver (med Canon Mount) osv. er derfor også velkomne herinde.

Det har desværre været nødvendigt grundet ganske få personer, at udpensle hvad segmentet for denne gruppe er. Alle Canon SLR og EOS kameraer er eksempelvis inkluderet, hvorimod eksempelvis "plastic-film-ferie-kamera" fra midt 80erne til 25 kr er ikke velkomne i gruppen. Dette er ikke et loppemarked, men en seriøs specifik købs og salgs gruppe til seriøst canon fotoudstyr.

Har man et kreativt navn, hvor det kan være tvivlsomt at kunne identificere personen bag profilen, som eksempelvis "Jens motorsav", "Stifter af bøllebank", "jydefotografen" eller "Jeg vilhasex", bliver man ganske enkelt ikke lukket ind. Dette ganske enkelt for at højne seriøsiteten og kun få medlemmer der har en oprigtig interesse i siden.

Vi vil fra admin teamet gerne opfordre alle medlemmer til at sætte en realistisk pris på sin vare, når man sætter noget til salg. Det er ved at være et udbredt fænomen, at folk ikke sætter pris på deres vare, men istedet bare skriver "BYD".. Dette afstedkommer desværre en masse fnidder fnadder på væggen, til stor irritation for mange af medlemmerne. Så vær venlig at sætte en realistisk pris på dit brugte udstyr når du sætter det til salg!!

Mvh. Admin teamet