Call of duty - Albania

Call of Duty - Albania. PS3/PS4. Për lojtarët shqiptarë, të gjithë clanev.

Këtu ju mund të postoni Video, foto, pyetje dhe pergjigje me njëri-tjetrin dhe përfundimisht planifkimi i ndonje ngjarje ne COD.

Rregullat janë të thjeshta, nuk duhet tepruar me reklama e klanit të tyre ose ndonjë sende të tjeter, nuk esht e lejuar ofendimi i antarve te tjer te forumit, ata qe ofendojn largohen nga Adminat.

Ftoni miqt tuaj.