Filem Ane

Tempatnya Berbagi Filem.
# CATATAN!!! + PERINGATAN!!!
Kepada semua anggota filem ane, admin harap tidak menyebar luaskan sembarangan link download request an dan info-info yang admin berikan kepada kawan-kawan grub. Dan link-link yang telah admin buat untuk menonton filem-filem yang di DOC grub jangan diCOPY PASTEkan keluar grub. Jika admin mengetahui admin akan langsung menghapus filem-filem yang telah diCOPY PASTE.

# CATATAN!!! + PERINGATAN!!!
Bagi yang ingin ikut mengupload filemnya, admin akan memberikan syarat yang dimana admin rasa kawan-kawan grub filem ane juga sudah mengtahuinya. syarat-syarat itu sebagai berikut:
1. Jika mau mengupload filem yang berdurasi panjang, filem diharapkan dibagi menjadi beberpa part dan masing-masing part mempunyai durasi 19menit saja.
2. Untuk extensi file yang akan diupload admin tidak membatasinya. apapun extensinya boleh diupload.
3. Filem yang diupload WAJIB TIDAK BOLEH mengandung perkataan yang tidak baik atau kotor dan tidak boleh mengandung unsur pornografi.
4. Untuk mengupload filem diharapkan memberikan judul dan keterangan filem. Dan apabila memberikan sinopsis filem yang akan diupload itu lebih baik.
5. Untuk yang mengupload filem diharapkan sudah tahu isi filem tersebut sebelum diupload.
6. ADMIN TIDAK SETUJU JIKA ADA YANG MENGUPLOAD FILEM HOROR INDONESIA KARENA UNSUR-UNSUR FILEM HOROR INDONESIA BANYAK MENGANDUNG YANG TIDAK BAIK.

TERIMAKASIH UNTUK KAWAN-KAWAN GRUB YANG TELAH MEMBACA INI DAN MENGIKUTI PERATURAN YANG TELAH TERTULIS.

JANGAN PERNAH LUPA UNTUK SELALU MEMBELI DVD ORIGINAL SETIAP FILM KARENA DENGAN MEMBELI DVD ORIGINAL KITA TELAH MEMBANTU YANG MEMBUAT FILM SELALU BERKARYA.

Blog admin
http://dolokamye.blogspot.com/

Sumber Grub Filem ane ini akan berkerja sama dengan:
1. www.google.com
2. www.ganool.com
3. www.ryemovies.com
4. dan web2 filem lain