Grupul A Mea

Adminii grupului : https://www.facebook.com/groups/Gr.AMea/perma...link/457800714408505/
Grupul A Mea este un grup înfiinţat pe data de 04 Octombrie 2015, dar, pentru o postare pornografică, grupul a fost închis, iar apoi redeschis pe data de 09 Decembrie 2015 .
Acest grup este creat pentru amuzament, pentru a vă pune creativitatea la muncă şi pentru a vă face în fiecare zi să râdeţi şi să vă relaxaţi .
Grupul este in creştere continuă, iar cu ajutorul vostru poate ajunge foarte cunoscut in toată ţara, iar voi puteţi deveni nişte "mici vedete" datorită postarilor voastre care pot ajunge pe una dintre paginile noastre care sa vă fie prezentate mai jos, la fel şi ele ca şi grupul, în creştere.
Ar fi placut ca postarile puse de voi sa fie originale, făcute chiar atunci de voi şi nu furate din altă parte si puse aici .

Grupul o sa aibă câteva mici reguli, inspirate chiar de către voi, aceste reguli o sa fie necesare pentru a deţine liniştea in grup, fără să existe conflicte sau postări care să vă facă să vă întrebaţi ce dracu căutaţi aici . Ar fi cazul sa vă pierdeţi 3 minute din viaţă şi sa le citiţi pentru a nu exista probleme pe viitor .
Link reguli : https://www.facebook.com/groups/Gr.AMea/permalink/423835811138329/


Grupul are 3 pagini, deocamdată, de care se ocupă câte cinci oameni noi şi îşi fac treaba foarte bine, iar noi vă invitam sa le urmariti pe fiecare pentru că ar putea apărea chiar si postarea voastra dacă este interesantă, originală sau amuzantă .
1. Grupul A Mea [ https://www.facebook.com/Grupulamea/?fref=ts ]
2. Bula Mea [ https://www.facebook.com/BulaNoastra/?fref=ts ]
3. Amea [ https://www.facebook.com/poianabiliesti/?fref=ts ]

Contul de Instagram oficial
[ https://www.instagram.com/grupulamea/ ]

Un alt aspect important al grupului ar fi watermark-ul (sigla grupului), care o puteţi gasi intr-un link mai jos, acesta trebuie pus pe pozele facute de voi, nu doar pentru a promova grupul, ci şi pentru a păstra pozele aici şi să nu fie furată munca voastră si pusă pe alt grup, dundu-şi ei credit .
Link download watermark :
http://imgur.com/b0rDdWZ
http://imgur.com/EoWjUl0
Link unde puteţi pune watermark-ul foarte uşor pe poze : www.watermark.ws

Pentru cei care nu stiu sa puna watermark :
https://www.facebook.com/groups/Gr.AMea/permalink/431812390340671/

Canalul nostru de YouTube : https://www.youtube.com/channel/UCqUR7o-GgdYtidXvy40wbng/featured

Aici puteţi gasi firul cu utilizatorii blocaţi ai grupului
https://www.facebook.com/groups/414426142079296/permalink/414451562076754/