ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΟΛΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ (TAXI OF GREECE)

Εμείς και οι οικογένειές μας δεχόμαστε επίθεση από έναν αλαζόνα και ανάλγητο μη εκλεγμένο από τον Λαό Υπουργό, που θέλει να μας καταστρέψει και από μία αναξιόπιστη και ασυνεπή Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που δεν τηρεί τα συμφωνηθέντα με τον Κλάδο μας! Η δημιουργία αυτής της σελίδας στις 10 Ιουλίου 2011 έγινε με σκοπό την ενημέρωση και την μεταξύ μας επικοινωνία, έτσι ώστε να έχουμε συσπείρωση στον δύσκολο αγώνα μας και για να δίνουμε κουράγιο ο ένας στον άλλο όλες τις ώρες του 24ώρου στον δύσκολο ΠΟΛΕΜΟ που έχουμε μπροστά μας!! Η σελίδα έγινε για να γράφει ελεύθερα όποιος θέλει την άποψή του, να βγάζει τον πόνο του, να εκτονώνεται , να ρωτάει, να ενημερώνει, να εμψυχώνει, να προτείνει δράσεις! ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!! ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ!!!

ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΚΛΕΙΣΕ!! ΣΥΝΑΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ!! ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑΣ!! Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΗΓΕΣΙΑ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ!!!
Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΝΙΚΗΣΕ!!
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ!!!
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΛΑΔΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ!!!
ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ .....
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΟΙΧΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ!! Ο ΚΛΑΔΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΗΘΟΣ!! ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΛΕΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ!! ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ !! ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΟΙΧΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑΣ!!

ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!

1. ΟΧΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΠΟΙΟΥ
2. ΟΧΙ ΨΕΥΔΗ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ 3. ΟΧΙ ΥΒΡΕΙΣ!! Η ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ή ΑΛΛΩΝ ....
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ

ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΜΕ ή ΝΑ ΒΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΜΕ ΧΥΔΑΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΡΙΤΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ!! ΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΚΗ ΕΙΚΟΝΑ!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ... ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΑΣ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ!!!
ΧΥΔΑΙΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ !!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ...ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΠΛΗΝ ΟΣΩΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΧΕΣ!!

ΟΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΗ!!!

ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΘΑΝΟΝ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΞΥΒΡΙΣΗΣ ή ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗΣ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗΣ.......

...ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΑΞΗ ΕΞΥΒΡΙΣΗΣ ή ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗΣ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗΣ ΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙ!!

ΑΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...