Harry Potter fans Albania

Ky grup eshte per te gjithe ne qe ndajme te njejten dashuri per vepren e Harry Potterit ne teresi.

Ndjehuni te lire te merrni pjese ne aktivitetet virtuale si dhe te shprehni pjesemarrjen tuaj ne takimet apo projektet e tjera te grupit.


Rregullorja: http://goo.gl/17uZJz


Kush i thyen keto rregulla perfundon ketu:
https://www.facebook.com/groups/HPFA.Wizengamot/

Ata qe nuk kane mundesi qe t'i shohin te gjitha postimet apo ato qe ndodhin te HPFA, do te kene mundesine qe te gjejne eventet kryesore si edhe shume artikuj te tjere te ndryshem ketu:
the-quivering-quill.tumblr.com

Redaksia e The Quivering Quill:
https://www.facebook.com/groups/HPFA.The.Quivering.Quill/

Mund te na gjeni dhe ne Instagram :
http://instagram.com/_hpfa_

Kalendari i Aktiviteteve: http://goo.gl/usOQ9d


Adresat per Dhomat e Perbashketa:

https://www.facebook.com/groups/HPFA.Gryffindor.CR/ <-- Gryffindor

https://www.facebook.com/groups/HPFA.Ravenclaw.CR/ <--Ravenclaw

https://www.facebook.com/groups/HPFA.Hufflepuff.CR/ <--Hufflepuff

https://www.facebook.com/groups/slytherin.CM/?refid=12 <-- Slytherin


Per te bere shaka dhe gallata mes antareve nga shtepi te ndryshme, vizitoni Hog's Head Inn:
https://www.facebook.com/groups/HPFA.Hogs.Head.Inn/


Per te rejat me te fundit nga kampionati i futbollit, vizitoni HPFA Football Championship:
https://www.facebook.com/groups/HPFA.Football.Championship/


....._\:..............:/_.....
.....//|:::............::|\\.....
.......`\:::.........::/ `.......
..........`\::.....:/`..........
...............H...............
.........__/...\__.........
.....|House Cup|....
....^^^^^^^^^^^^^^^^^..
G=1 R =1 H=0 S=0