HearthStone Romania

CITESTE INAINTE SA POSTEZI CEVA!

Blacklist: FireMagician ( Banat de pe acest grup, orice post cu stream-ul sau o sa fie sters si banat user-ul. )

DECLAR ZIUA DE JOI DIN FIECARE SAPTAMANA ZIUA CARTILOR RANDOM! Ce inseamna asta? Simplu in ziua de Joi a fiecarei saptamani unul din admini o sa faca un post cu titlul ZIUA CARTILOR RANDOM! si acolo ai voie sa postezi carti create de catre tine sau care crezi ca s-ar implementa in acest joc!

Reguli:

Din cauza unui om ce a fost banat permanent pe chestia asta sunt nevoit sa mai adaug inca o regula pentru a se evita acest lucru.

-1. Bunul simt este obligatoriu in acest grup. Este interzis abuzarea in sectia de comentari a fiecarui post a cuvantului UP sau orice alt ceva ce poate fi numit spam sau postarea unui stream odata la mai putin de 24h. ( Se primeste BAN Permanent ) Pentru a pune un post in PIN puteti intreba direct pe @Iordache Florin cu 2 sau 3 zile sau cat mai devreme de eveniment pentru a se putea lua in calcul daca este necesar acest lucru. Multumesc

0. NU ESTE ADMIS POSTAREA SPRE VANZARE CUMPARARE A UNUI CONT DE HEARTHSTONE SAU ORICE ALT JOC. ESTE ADMIS DOAR POSTAREA DE GIVEAWAY SI ATAT. ( Se primeste BAN imediat )
1. Nu este admis limbajul indecent sau vulgar. ( Avertisment si la a doua abatere ban permanent. )
2. Nu este admisa postarea de stream-uri ce nu au legatura cu Hearthstone. ( Pentru abatere se primeste ban )
3. Nu este admisa postarea de link-uri ce nu au legatura cu Hearthstone. ( Avertisment si la a doua abatere ban permanent. )
4. Nu este admisa postarea altor grupuri sau comunitati de pe Facebook cu si despre Hearthstone sau care nu au legatura cu Hearthstone ( Pentru abatere se primeste ban )
5. Nu este admisa postarea de video-uri ce nu au legatura cu Hearthstone sau ce contin nuditate. ( Avertisment si la a doua abatere ban permanent. )
6. Nu este admisa postarea a imaginilor ce contin nuditate sau pornografie ( Avertisment si la a doua abatere ban permanent. )
7. Nu este permisa jignirea sau amenintarea la viata reala a oamenilor din comunitate ( Pentru abatere se primeste ban )
8. Nu este permis sa nu zambesti! ( Pentru neresepectare se primeste un banc idiot :)) )
9. Poti sa pui intrebari dar sa aiba legatura cu Hearthstone, sigur o sa te ajute cineva. :D
10. Exista un fisier la sectiunea de FILES in care poti sa iti adaugi Id-ul din joc, exemplu: PoetuL#2416.