MACEDONIA - Foto Stories

Долго време самиот подигам/споделувам на интеренет фото записи од преубавите места кои ги посетувам низ Македонија т.е. таму каде сум. Групата ја формирам за да ја споделам мојата страст за МК убавина преку фотографија ...

Групата поради својата бројност ја надмина мојата страст и сега е интернационална фото група.

Правилата прочитајте ги во уводниот пост.

Групата е оснивана од Александар Димитријевиќ во Мај 2009-та година.