Mercedec-Benz Club Macedonia

Почитувани. Оваа група е заедница на сите обожаватели, сопственици, на автомобили од брендот Mercedes-Benz. Сосема бесплатно огласувајте дирекно во групата Мерцедес автомобили и автомобилски делови, дискутирајте, споделувајте искуства и се` што е поврзано со Мерцедес автомобилите но не споделувајте од огласници освен од avtooglasi.com.mk Групава ја администрира Здружение МЕРЦЕДЕС-БЕНЗ КЛУБ МАКЕДОНИЈА - Охрид