TVP - Bosnia and Herzegovina "Pokret Venus Projekat"

Ovo je zvanična Facebook (Bosna i Hercegovina) grupa, koja podržava Venus projekat. Da biste saznali više o Venus projektu posjetite glavnu stranicu (http://www.thevenusproject.com/) Ako već znate šta je Venus projekat, želite da pomognete i možete sebi da priuštite vrijeme, i praktično znanje da dijelite, molimo vas da se pridružite jednoj od TVPActivism timova (http://www.tvpactivism.com/en/community/groups/viewgroup/172-tvpactivism-bosnia-and-herzegovina)

Ova grupa je uređena i namijenjena je isključivo kao podrška i diskusiona grupa, koja pokriva predmete isključivo u vezi sa, ili blisko povezanoj sa TVP predlogom za prvo civilizovano ljudsko društvo.

Nepovezani i neprikladni postovi i komentari, (ne razumna pitanja) od ljudi koje karakteriše nedovoljno ili pogrešno razumijvanje TVP i postovima i komentarima , podržavaju ili zastupaju nasilje, terorizam, politička rješenja, pseudo-nauke, teorije zavjere, iracionalne oblike duhovnosti ili čiste fantazije, mogu biti uklonjene iz grupe bez ikakve prethodne najave.

PREDAVANJE: https://www.facebook.com/events/394191527293337/

LIVESTREAM: http://www.livestream.com/bosniaherzegovinatvpactivism

TEAMSPEAK BiH:
http://www.teamspeak.com/invite/voice.thevenusproject.com/?password=TVP&channel=TVPSupport%2FGlobal+Activism%2FBOS+-+Bosnian%2FWorkshop+%231

WEB STRANICA: "Pokret Venus Projekat"
http://pokretvenusprojekat.weebly.com/

EMAIL:
Bosnia@tvpactivism.com