Abandoned Denmark

Du forventes, at have læst og accepteret nedenstående regler for gruppen:


Gruppe for billeder fra det forladte Danmark.

Grundreglerne er simple:
- du er bosidende i danmark.
- ingen landskabsbilleder.
- ingen rooftopping.
- ingen billeder fra udlandet.
- ingen billeder fra museer.
- undgå aktivt billede-diare, det er ikke fedt for nogen, at se 400 billeder af den samme kakkelovn!
- kun billeder du selv har taget.
- tag din bitch 'n moan andre steder hen.
- hyg dig og få nogle gode timer i gruppen.
- kender du lokationen på et fedt billede, så hold det for dig selv! Alle indlæg med navn på spots bliver fjernet, dette er en uomtvistelig regel og bliver overholdt med hård hånd.
- lad være med at spørge til lokationer, det er skidt stil - snak med folk i PM i stedet.
- offentlig spot begging er nedern at se på, og ikke en cool måde at få spots på. Vi blander os ikke i hvad der foregår i privatbeskeder, men lad venligst være med at spørge offentligt. Det giver et billede af du er doven og ingen eventyrlyst har.
- Facadebilleder: Vi tillader ikke billeder hvor facaden er karakteristisk nok til at den kan genkendes, eller bruges om søgemateriale. Det er set før at folk har fundet bygninger på den måde. Standardvillaen er fino, men ingen billeder udefra hvis bygningen er speciel.

Alle billeder som ikke overholder reglerne bliver fjernet uden varsel - har du problemer med nogen, tag snakken i PM. Ønsker du at uploade billeder jævnligt (og det gør du jo), så oprette et mappe med dit navn og læg dine billeder der - det er lettest for alle i længden .......

Man opfordres til, at deltage i vores månedskonkurrence (og gruppens sociale liv iøvrigt), hvor vinderens bidrag bliver coverfoto i den kommene måned - det deltagende foto skal oploades i månedens fotomappe i formatet 1:3,14 (fx 785x250). Det billede der vinder, er det billede der har fået flest likes - at stemme på sit eget billede giver negative street-creds ;-)

Sidste ting: Snik-snak er tilladt og ønskeligt, ønsker du ikke snik-snak i din billedtråd, så start med "Kritik ønskes", så det er tydeligt for alle, at du gerne vil have kritik af dit billede. Snik-snak-indlæg i disse tråde vil blive slettet.

Hårde regler og diktatur? Nope, gider bare ikke så meget ævle-bævle mere ;-)