Astro Garden Hungary

Legyen már egy magyar csoport is ennek a remek kis játéknak..

Üdv az újonnan csatlakozóknak! :)

Ha ismersz még magyar játékost, hívd ide őt is.

A csoport alapszabályzata:

CSAK OLYAN EMBERT HÍVJ MEG, AKI AKTÍV ASTRO GARDEN JÁTÉKOS!!!
Csak olyan tagokat veszünk fel, akik jól beszélnek magyarul, ezt kívánjuk alap nyelvként a csoportban, hiszen nem tudhat mindenki idegen nyelveket, tehát aki itt tag szeretne lenni, az beszéljen jól magyarul, hogy megértsük, mi sem megyünk magyarul karattyolni egy angol nyelvű csoportba..

Az új tagok jelöljék ismerősnek a csoport tagjait, így sok jó szomszédot szerezhet mindenki.
Kérjük a leírást, amelyben a helyes ajándékküldést írtuk le olvasd el felül a fájlok között, vagy kattints ide : http://tinyurl.com/8tpqxz3 És így is csináld..

Ennek a csoportnak a fő célja egymás segítése a játékban, ehhez szervesen hozzátartozik, hogy egy-két játékszabályt ne saját szájízünk szerint akarjuk megformálni, hanem, ahogy azt a játék és a többiek érdeke leginkább megkívánja. Kérem aki itt tag szeretne lenni, ehhez tartsa magát ha a kis közösségünk számára fontos dolgokra megkéri őket valaki.

A csoport nem vitakör, a szabályokat nem mi találtuk ki, akinek nem tetszik az, hogy elvárjuk a játék néhány részének komolyan vételét, az nyugodtan menjen más csoportba inkább békével.

Az elvárások minimálisak: A helyes ajándékküldésre való odafigyelés, valamint lehetőségeidhez mérten a saját területen mások feladatai számára fontos növények, állatok telepítése..

Ez a közösség érdeke, aki ezt nem látja be, játszogasson szomszédok nélkül, vagy olyanokkal, akiknek ez szintén nem fontos..

2014-es kiegészítés..
Csak valós személynek tűnő facebook profilok jelentkezését fogadjuk el, akiknél komoly asztrós tevékenység is tapasztalható.. mindenféle álneveken létrehozott álprofilok elutasításra kerülnek ezután.

Kérjük ha van olyan, aki több profillal is játszik, a csoportba csak a fő profiljával jöjjön. (erre azért van szükség, mert van aki 30 profillal belép a csoportba, mégis folyton másoktól kér segítséget feladatokhoz minden profiljával, ahelyett, hogy a 30 profiljával segítené önmagát, a normálisan 1 profillal játszó taggjaink pedig szétszakadnak a sok segítségtől, ami utána többnyire viszonzatlan marad.)

Sok tagunkat irritál az is, ha valaki 30 profillal játszva lepkemilliárdos lesz és a csoportban folyton az ügyességével kérkedve naponta 5 szintet lép előre, kérjük aki ilyesmiben látja a játék értelmét, az ne nálunk tegye ezt a tevékenységét. Remélem nem kell senkinek elmagyarázni hogy lehet egy játékot normálisan játszani... :)