ARSENAL MALAYSIAN SUPPORTERS(AMS)

ARSENAL MALAYSIA SUPPORTERS A.M.S adalah sebuah group untuk peminat-peminat kelab bola sepak Arsenal di Malaysia yang telah hampir lima tahun membina komuniti yang kukuh bermula,di laman sosial TAGGED.COM,setelah mempunyai ramai ahli yang aktif,kami mengembang kan lagi sayap AMS ke facebook,Forum&Blog. bermula pertengahan tahun 2011 kami telah bernaung di bawah pertubuhan ARSENAL MALAYSIA secara rasmi nya di mana kami menyaran kan setiap ahli mendaftar secara rasmi di bawah ARSENAL MALAYSIA secara tidak langsung dapat mengembang kan lagi komuniti peminat-peminat Arsenal di
Malaysia.

untuk anda yang berminat mendaftar sebagai peminat Arsenal secara rasmi di malaysia sila click link berikut https://www.facebook.com/ArsenalMalaysia - banyak kelebihan yang bakal anda dapat dengan menyertai ARSENAL MALAYSIA -

Selain Akitf di laman-laman sosial AMS juga kerap mengadakan Aktiviti-aktiviti luar melibatkan semua Ahli dan keluarga,kami akan mengadakan perjumpaan di setiap siaran langsung perlawanan Arsenal bagi mengeratkan silaturrahim antara Ahli.

AMS terbahagi kepada 2 Zon di bahagia Utara dan juga di Selatan,kami akan sentiasa memastikan Akitiviti di setiap Zon di adakan dari masa ke semasa..

Di AMS kami bukan hanya Grup peminat Arsenal yg biasa,komunikasi antara ahli seperti sebuah keluarga,kami sangat mementingkan hubungan yang baik antara ahli,jika terdapat sebarang salah faham ketika berposting kami sentiasa akan mencari solusi untuk menyelesaikan sebarang kesalah fahaman dengan segera . terima kasih kepada anda yang sentiasa menyokong ARSENAL MALAYSIAN SUPPORTERS..AMS TIADA YANG MUSTAHIL..


BERIKUT ADALAH ORANG-ORANG KUAT DI BELAKANG ARSENAL MALAYSIAN SUPPORTERS :-

ADMIN BAGI ZON TENGAH -SEREMBAN/KL/SHAH ALAM :-

- ANN AMS
- DZUL EFFENDI
- IKHWAN EFFENDI
- AUNG SANZ
- VAN PUMPKINS
- FAREDA RAZAK
- M FIRDAUS ISMAIL
- DOKTOR TAPIR
- AMIR MAIS
- ADAM JADDAM
- FRANCESC FAQEH
- JIMMY FIRDAUS
- SHAHIZUL AMRI
- MUHAMAD HAIRI AZWAR
- AIZAT ARSENAL KING

ADMIN AMS UNTUK BAHAGIAN UTARA :-

- NARUTHEO AMS
- AZLLY AMS
- POKOS AMS
- MIRES SCHUMI
- BRO AZIZUL HAKIM
- RIZAL GHAZALI
- RIES AUSZ AMS
- PIEY AMS