Audi Club Macedonia

Првиот Македонски Ауди клуб

Оваа група е заедница на сите обожаватели, сопственици, на автомобили од брендот AUDI. Дискутирајте, споделувајте искуства и се` што е поврзано со AUDI автомобилите.

НАЈСТРОГО СЕ ЗАБРАНУВА ЧЛЕНОВИТЕ ДА ГО ИСКОРИСТУВААТ НАШЕТО ЛОГО И ДА СИ ПРАВАТ САМИ МАИЦИ НАЛЕПНИЦИ И СЛИЧНО..