Automotives in Suriname

ABOUT
Voor de AANKOOP, VERKOOP en RUIL van Auto’s, Pick-ups etc.. Kortom alles dat met vier wielen te maken heeft in Suriname.

DISCLAIMER
Wij zijn niet verantwoordelijk voor de juistheid of de volledigheid, of het bijgewerkt zijn van de informatie en verder zijn wij niet verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of om het even welk gebruik van de informatie op deze page.
Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor indirect of gewichtig verlies of schade, of voor verlies van gegevens, winst, omzet of zaken (hetzij direct of indirect) in elk geval, ongeacht de oorzaak, zelfs indien voorspelbaar. In geval u verlies of schade lijdt voortvloeiend uit of in verband met het inzien, het gebruik of de prestaties van de page of de inhoud ervan, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid voor dit verlies of schade als gevolg van onnauwkeurigheid, fouten, weglating of enige andere oorzaak en al dan niet vertegenwoordigers of andere personen of entiteiten. De beperkingen en uitsluitingen in dit onderdeel zijn alleen van toepassing voor zover geldig door de toepasselijke wetgeving.