УМОПОМРАЧИТЕЛНИ БАЛАДИ

Най-великите балади за всички времена!

Практиката показа, че за... да функционира нормално групата, се налага да има ПРАВИЛА!
Моля, всички да ги прочетат и осмислят и ако след това все още желаят да са в тази група - да заповядат. Тук си изкарваме добре :)

ТОВА Е ГРУПА ЗА РОК И ПОП БАЛАДИ!

Отбелязвам, че в тази група не се публикува чалга, както и всякакъв вид попфолк, бози на гръцки,сръбски турски и други балкански езици. Вероятно има подходящи групи за това. По-упоритите, които не желаят да се съобразят с това, ще бъдат предупреждавани и впоследствие премахвани от групата. Всъщност направо ще бъдат премахвани :)

Целта на групата не е да привлича хора. Всички тук са по собствено желание. Който има някакъв проблем - да пише лично съобщение на някой от администраторите. Ако на някого не му харесва публикация и счита, че не е подходяща - да я докладва. Който не харесва правилата - да си ходи, преди да съм го разкарал аз лично!
Диалози от сорта на "как си - добре съм - добави ме за приятел - днес си купих баничка - аз пък-боза... и т.н. не са подходящи за публикуване тук. Пишете си лични съобщения.

Както знаете, свободни сте да публикувате на собствените си стени каквото си искате, тук обаче има ограничения.

Като съм започнал, да добавя, че е желателно писането на КИРИЛИЦА - ако не от гордост, че сме дали азбука на половината свят, то поне от уважение към останалите в групата.

Освен това смятам, че хора без профилна снимка, както и с измислени имена нямат място тук.