Eczema Malaysia (NAAE)

Ruangan ini diadakan hanya untuk informasi umum dan perkongsian tentang Asthma Allergies Eczema (pemakanan, langkah mengurangkan, penjagaan dan sebagainya. Ia bertindak sebagai kumpulan sokongan bagi ibu-ibu yang mempunyai anak-anak yang mengalami Asthma, Allergies mahupun Eczema.

Informasi yang diposting di sini oleh penulis tidak boleh dianggap nasihat pakar kesihatan dan bukan bertujuan untuk menggantikan konsultasi dengan pakar.

Mana-mana produk yang disebut dalam group ini adalah untuk tujuan maklumat dan bukan bertujuan sebagai pengendorsan terhadap produk.

Penulis tidak bertanggung jawab untuk apa-apa perubahan, kesalahan atau kelalaian dan langsung atau tidak langsung kerosakan atau kerugian apapun yang diderita secara langsung atau tidak langsung oleh setiap orang yang bergantung pada salah satu atau semua informasi, untuk tujuan apapun.

Walaupun ruangan ini mencuba sedaya upaya untuk menyampaikan informasi yang tepat, saya tidak menjamin kebenaran, ketepatan, kecukupan, atau kelengkapan informasi dan bahan-bahan yang terkandung dalam atau diakses melalui ruangan forum ini.

Informasi yang diposting di sini oleh penulis tidak boleh dianggap nasihat pakar kesihatan dan bukan bertujuan untuk menggantikan konsultasi dengan pakar kesihatan yang bertauliah.

Setiap pengurusan ekzema adalah berbeza untuk setiap individu dan tiada satu saiz muat untuk semua.

Apabila memilih mana-mana produk yang disebut, sila pastikan anda mendapat akses penuh kepada bahan-bahan kandungan bahan tersebut serta amalan-amalan tersedia untuk penggunaan

Produk perlu supaya tidak memberi janji PALSU MENGUBATI atau KEAJAIBAN MENGUBATI atau MAMPU MENYEMBUH untuk memastikan tahap jangkaan yang REALISTIK. Kami sarankan anda menguba produk yang lebih REALISTIK dengan mengatakan dengan penggunaan product dan faktor2 lain, pengurusan ekzema mampu mencapai tahap memuasakan. Ini adalah untuk memastikan ahli kami tidak tertipu daripada jatuh ke dalam skim MLM.

Produk atau bahan itu terutamanya disokong oleh kajian perubatan dan bukannya testimoni SEMATA-MATA adalah lebih baik demi kepentingan ibu bapa dan penghidap E di sini.

Jika anda menggalakkan penggunaan steroid topikal dalam kumpulan ini, kami mengambil kira bahawa ianya tidak selaras dengan tujuan dan objektif kumpulan ini. Demi melindungi majoriti orang yang berpegang kepada matlamat yang kami kongsi bersama untuk memberhentikan secara berperingkat semua ahli dari pergantungan kepada steroid topikal, anda akan diusir serta-merta. Kami menggalakkan anda untuk beransur ke kumpulan lain yang lebih serasi dengan kedudukan serta prinsip anda.