FCB Hungary

Üdvözlünk téged kedves Culé !

Ha szereted a FC Barcelona csapatát és szeretnél egy "családias" csoport tagja lenni, akkor itt a helyed!
Napra kész információkat tudhatsz meg a csapatról, ezen felül egy összetartó csoport tagja lehetsz, mely csoportban akkor sincs unalom, mikor nincs meccsnap.

Csoportunk létszáma napról-napra növekszik. Célunk a magyar Barcelona szurkolók összegyűjtése, a csapattal kapcsolatos hírek megvitatása, legyen szó egy meccsről, egy játékosról, edzőről, pletykáról vagy bármi másról. Mint minden közösségnek, így ennek a csoportnak is megvannak bizonyos szabályai, melyet minden tagnak kötelessége betartani.
A legfontosabb szabályai:
1.§: Szeresd a FC Barcelona csapatát.
2.§: Csoporttagok bármi nemű sértegetése, szidalmazása tilos.
3.§:A véleményed leírhatod, de tedd azt kulturáltan.
4.§: Admin felvétel Nincs.
5.§: Divatszurkolók kíméljenek. (elég hamar kiszűrjük őket)
6.§: Reklámozás nem megengedett,kivételes esetekben egyszer kipostolhatod,ha többször teszed figyelmeztetés nélkül kitörlöm!
7§: Csatlakozásnál like-old a legelső pin-postolt (kifüggesztettet) bejegyzést!
8.§: Ha bármi féle ötleted van, azt szívesen fogadjuk.
9.§: Legyetek már szívesek ha kipostoltok valamit előtte nézzétek már meg nem-e tette már ki valaki ne legyen kint 66 szor ugyanaz... ! Nem tart sokból !
10.§:Nem teszünk különbséget bejegyzés és bejegyzés között, de legyetek szívesek a jövőben figyelni arra, hogy rossz minőségű képekkel, vagy semmitmondó posztokkal ne fárasszátok a többieket. Köszi.
11.§ : FOCIKLUB.HU-s és RANGADÓ.HU-s BBVA liga hun és egyéb gagyi oldal cikkeit azonnal töröljük,figyelmeztetés nélkül !
12.§: Mi nem írunk, ordibálunk trágár szavakat és nem mutatjuk ki mekkora kőbunkók vagyunk mikor egy csapat kikap. Teljesen mindegy hogy a Real Madrid, a Manchester United, a Bayern München vagy épp az AC Milan! Nem értjük, hogy a többi csapat drukkere miért viselkedik úgy mint egy Ősember, és miért okoz nekik akkora örömet egy másik csapat veresége. Mi a saját csapatunkkal törődünk, hisz értük élünk, és nem azt nézzük hogy ki hogyan botladozik! Ettől különbözünk mi, Barça drukkerek a többitől! Van bennünk emberség, kultúra és tisztelet a többi csapat iránt, ami nagyon sok emberből hiányzik!
Ezért is ez a jelmondatunk: Més que un club!

A csoport létrejött : Nyíregyháza 2012.06.14.

A szabályok betartása kötelező !
A szabályok megsértése figyelmeztetést von maga után, többszöri figyelmeztetés után, az illetőt kirúgjuk a csoportból.
Ha bármilyen kérdésed, ötleted van, akkor azt bátran jelezd azt az admin(ok) felé, akár üzenetben, akár a csoport üzenőfalán.

"Mindennapi forrás" és egyben ajánlott oldalak : http://www.eurobarca.hu/
http://barcanoticias.blog.hu/
http://barcelona.blog.nepsport.hu/
http://barcarazzi.blog.hu/
https://www.facebook.com/pages/Tot-El-Camp/173258852752422?ref=ts&fref=ts
https://www.facebook.com/FcbHungria?fref=ts
https://www.facebook.com/FCBHUN?fref=ts
https://www.facebook.com/blaugranahu?fref=ts