FIAT CLUB ROMANIA

Bun venit pe grupul pasionatilor FIAT din Romania. Suntem aici pentru a ne cunoaste , pentru a ne cunoaste masinile de care suntem mandrii si pentru a incerca sa ne ajutam in gasirea unor solutii la problemele intalnite la Fiat .

Pe durata utilizării grupului nostru, sunteți rugați să utilizaţi un limbaj civilizat. Ceea ce se postează poate fi şters, iar autorii banaţi definitiv de la accesul pe grup dacă încalcă regulile prezentate în continuare:

• Nu sunt permise comentarii obscene, comentarii sau imagini explicit violente, rasiale sau ameninţatoare.
• Nu se admit comentarii cu caracter abuziv, de instigare la ură sau răzbunare sau menite să defăimeze persoane sau organizaţii.
• Nu se acceptă materiale publicitare si anunturi de vanzare , cumparare sau schimb (pt acestea exista grupul BAZAR FIAT ROMANIA https://www.facebook.com/groups/236927316493030 )..
• Spamul (mesajele nesolicitate) şi trollingul (provocarea sau readucerea în prim-plan a unor conflicte de idei) vor fi înlăturate şi vor avea drept consecinţă blocarea accesului autorului la grupul facebook, fără înştiinţare prealabilă.
• Nu sunt admise comentarii, fotografii sau filme care încurajează activităţi ilegale.
- Informațiile partajate sunt responsabilitatea exclusivă a autorilor acestora.
- Orice conținut/comentariu care ar putea prejudicia numele, onoarea sau imaginea de persoane sau instituții, precum și orice comentarii ofensatoare, jignitoare sau contrar legilor din România este responsabilitatea exclusivă a autorilor acestora.

-Administratorii grupului isi rezerva dreptul de a edita/inlătura/modifica orice comentariu si de a selecta/exclude membri.