Geocaching Norge

Geocaching er en sport/lek hvor man bruker en GPS-mottaker for å... finne beholdere gjemt ute i naturen.

Geocaching passer for alle! Både unge, enslige, barnefamilier, besteforeldre og pensjonister - det eneste du trenger er litt eventyrlyst!

Geocaching tar deg til steder du aldri ellers ville besøkt og du får oppleve ting du kanskje aldri hadde drømt om.

Se www.gcinfo.no for mer info om geocaching på norsk.

Se http://wiki.gcinfo.no/Vanlige_Spørsmål for å finne svar på ofte stilte spørsmål.

Denne gruppen er en frittstående Facebook-gruppe som ikke er underlagt noen organisasjon eller forening. Den er opprettet av, og drives fortsatt av interesserte privatpersoner. Gruppen er åpen for alle, og samme om du er aktiv geocacher eller bare lurer på hva dette er for noe, velkommen er du! Still gjerne spørsmål og diskuter geocaching, men hold en hyggelig og saklig tone. Ingen skittkasting, uthenging eller trakassering, takk :)

Innlegg som ikke omhandler Geocaching eller er relatert til Geocaching vil kunne bli slettet. Administrator vil normalt sende en melding når/hvis vi sletter et innlegg.

Innlegg som spoiler/avslører cacher vil også bli slettet. Bilder som viser finurlige cacheinstallasjoner eller gjemmeplasser, vil bli slettet. Dette fordi noen kan få gleden med å lete etter en cache delvis ødelagt hvis de har sett slike bilder her. Å linke til andre steder som viser bilder (Instagram, cachebeskrivelser osv) er helt greit, siden man da må ta et aktivt valg for å se bildet. Bilder som viser flott natur, fantastisk utsikt, en selfie på en fjelltopp osv, tillates selvfølgelig. Det er også forskjell på å vise frem en helt ordinær lock'n lock boks og en finurlig cache.