Hungarian Apple User Group

Szabályzat:


1.Amennyiben hirdetni szeretnél, kötelességed feltűntetni, az adott termék pontos típusát, gyártási évét, árát! Alapjáraton ez nem egy hirdető csoport.

2.Felmerülő kérdés esetén a posztot meg kell jelölni mit tartalmaz, nagy betűkkel a poszt elején.pl. iOS, iPAD MINI, JAILBREAK, stb.. nem működi, hogy állítsam be és társai.

3.Ha egy adott témában már van poszt, akkor az alá kerül az új észrevétel, így kerüljük a több oldalnyi azonos témát. Természetesen abban az esetben ha a téma hasonló de nem ugyan az a probléma, abban az esetben marad!

4.Sértő, illemmel szemben álló bejegyzéseket, hozzászólásokat töröljük. Neked is lehetnek kérdéseid, esetleg valaki valamit nem tud, ettől még nem buta, készségesen segítsetek egymásnak!

5.REKLÁM TILOS! (Kivéve ha Apple-el kapcsolatos)Minden más jellegű reklámot azonnal törlünk!


6. Előfordult, hogy egy android párti csodaember idetévedt és nézegette a bejegyzéseket és nem kívánatosan okoskodott az apple termékekről! Ha úgy érzed, hogy android blogodban szeretnéd lejáratni az apple termékeket akkor te is törölve leszel! Hidd el, hamar kiderül!
One more thing.

Ezek a szabályok betartása segít hogy egy aktív csoportot hozzunk létre. És remélhetőleg megelőzi azt, hogy bárki is a kilépésen gondolkozzon.admins:
https://www.facebook.com/csaba.rakonczay

https://www.facebook.com/akimusz

https://www.facebook.com/szasz.kincsokinga?fref=pb_other