Είμαι τουριστικός πράκτορας και τα ξέρω ΟΛΑ

Η πρώτη Ελληνική διαδικτυακή κοινότητα τουριστικών πρακτόρων και εργαζομένων στον τουρισμό.
Εδώ μαζευόμαστε... και μοιραζόμαστε την καθημερινότητά μας με σοβαρότητα και με χιούμορ!

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ:
1. Νέα και εξελίξεις στο χώρο μας.
2. Ιστόριες καθημερινής τρέλλας.
3. Ερωτήσεις
4. Tips and tricks που αφορουν τη δουλειά μας.
6. Ανακοινώσεις.
7. Συζητήσεις εκπαιδευτικών ταξιδιών.
8. Δελτία τύπου
9. Καταγγελίες.
10. Κουτσομπολιά.
11. Σάτιρα - χιούμορ

Προσθέστε ελεύθερα φίλους σας στο group αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ

Εάν είστε άσχετοι και βρίσκεστε εδώ κατά λάθος, παρακαλούμε να αποχωρήσετε!

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ...

Σημείωση: Το γκρουπ είναι ένας κλειστός χώρος στον οποίο συνυπάρχουν συνάδελφοι κατά μεγάλο ποσοστό γνωστοί μεταξύ τους. Η απήχησή του είναι ελεγχόμενη και δεν απευθύνεται στο καταναλωτικό κοινό της τουριστικής αγοράς. Οι απόψεις και τα links που αναρτώνται δεν εξυπακούεται ότι εκφράζουν τις απόψεις των διαχειριστών του γκρουπ και οι διαχειριστές δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη αναρτήσεων που τυχόν θίγουν τρίτους. Σε περίπτωση που κάποια ανάρτηση ή δήλωση σας θίγει καταφανώς προσωπικά ή είναι κακόβουλη ή υστερόβουλη, ή ανυπόστατη προς το πρόσωπό σας ή την επιχείρησή σας, παρακαλούμε να το επισημάνετε στους διαχειριστές ώστε να ληφθεί σχετική μέριμνα.
---------------------------------

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ POSTS:
>>>>>
Παρακαλούμε πολύ όταν ανεβάζετε posts που διαφημίζουν την επιχείρησή σας και υπηρεσίες σας ακολουθήστε τους παρακάτω κανονισμούς προκειμένου να παραμείνει το περιεχόμενο του group ποιοτικό και ευχάριστο για τα μέλη μας:

1. ΜΗΝ ποστάρετε πάνω από ένα διαφημιστικό post την ημέρα για την ίδια επιχείρηση και τις υπηρεσίες της.
2. ΟΧΙ διαφήμηση brand name. Κάθε διαφήμιση πρέπει να παρουσιάζει ένα συγκεκριμένο και υπαρκτό προϊόν ή μια υπηρεσία, όχι μόνο το όνομα της επιχείρησης, το λογότυπο και τα στοιχεία της.
3. ΜΗΝ ποστάρετε πάνω από 3 post την εβδομάδα για την ίδια επιχείρηση και τις υπηρεσίες της και όχι πάνω από 1 φορά κάθε 3 μέρες. Αυτό σημαίνει ότι αν ανεβάσετε μια διαφήμιση τη Δευτέρα μετά μπορείτε την Πέμπτη μετά την Κυριακή, μετά την Τετάρτη και ούτω καθ' εξής.
4. Φροντίζετε τα posts σας να απευθύνονται στο επαγγελματικό κοινό του group μας. MHN τοποθετείτε απλώς ό,τι έχετε για το κοινό της λιανικής αυτούσιο εδώ. Το περιεχόμενο πρέπει να αφορά επαγγελματίες με όλες τις λεπτομέρειες που τους αφορούν ή την ενημέρωση που βοηθάει στην διάδοση του προϊόντος σας.
5. Φροντίζετε τα posts σας να είναι καλογραμμένα και χωρίς λάθη.
6. Βεβαιωθείτε ότι τα posts σας είναι συγκεκριμένα και όχι παραπλανητικά.

Ευχαριστώ πολύ!