Kpop Romania

Radio kpop Romania ->>: http://www.koreafan.eu/radio/

Bun venit pe cel mai mare grup românesc dedicat tuturor celor care apreciază cultura sud-coreeană!


Grupul Kpop Romania a fost creat pe 18 decembrie 2011 de catre Epure Cristiana Andreea.

Înainte să deveniți membru activ, vă rugăm să citiți următoarele reguli & guidelines și să verificați lista de documente de la Files. Găsiți multe lucruri utile acolo.

~~ Acesta e un grup pentru toți fanii, indiferent de vârstă și de ce apreciază mai mult la Coreea de Sud (muzica, dramele etc).
~~ Nu acceptăm conturile care folosesc nume de vedete. (K și nu numai - roleplayers sau doar persoane care cred că e mai cool să folosească numele unei vedete decât unul propriu)
~~ Nu vă certați, nu jigniți pe nimeni și nu instigați la ură! Dacă nu vă convine ceva sau cineva, fie că e un idol, o melodie sau un alt fan, exprimați-vă în privat.
~~ Nu faceți spam! Nu postați n poze, link-uri despre același artist sau event. Puteți face un singur post pentru toate.
~~ Nu dați Like la fiecare poză dintr-un album sau o postare! Se aglomerează wall-ul degeaba.
~~ Nu mai cereți Like-uri pentru pagini, apoi să vă chinuiți să dați Up de nșpe ori, indiferent de „who is watching”. Vreți să vă promovați pagina? Sunteți liberi să dați Share la albume foto, articole, informații de pe pagină. Așa arătați că sunteți activi și stimulați fanii să aprecieze fiecare postare în parte. ^.^
~~ Valabil și pentru grupuri. Nu mai postați link-uri pentru grupuri, decât dacă anunță apariția unui grup nou! Înainte să creați unul sau să întrebați dacă există grup pentru X artist, vă rugăm să consultați lista de la Files!
~~ Există pagini și grupuri făcute pentru majoritatea artiștilor! Consultați listele de la Files! Nu vă apucați să faceți altele fără motiv sau pentru că așa vreți voi. Ele există cu un scop, și nu suntem cu zecile de mii ca să ne împrăștiem pe zeci de pagini și grupuri dedicate aceluiași artist. Nu e greu să dați un Search pe Facebook.
~~ Nu postați și nu lăsați comentarii cu tentă sexuală, vulgară etc. Există grupuri speciale pentru asta în care puteți discuta despre boobs, bulges, bunăciuni etc.
~~ Evitați comentariile de genul „X e al meu”, „bărbatul meu”, „soțul meu” etc. Nimeni nu aparține decât sieși, nimeni n-are drepturi exclusive asupra nimănui. Nu arătați decât că aveți mental de grădiniță, motiv pentru care n-aveți ce căuta pe FB. :3
~~ Off-topicurile sunt permise, dacă nu exagerați și le marcați cu [OT], [OFFT], [OFFTOPIC].
~~ Înainte să postați ceva nou (un clip, o știre etc), asigurați-vă că nu a fost postat deja. Nu e greu să dați scroll down de câteva ori. ^.^
~~ Nu mai cereți recomandări de seriale/filme coreene. Aveți la Files o listă cu recomandările membrilor de pe grup. Dacă nu vă ajunge, folosiți google, wiki, dramacrazy etc. :)


Intrați din când în la Files! Găsiți multe liste interesante acolo, inclusiv conturi de Twitter, ask.fm, tumblr etc ale celorlalți fani. ^.^

Have fun!!