Mitsubishi Klub Hungary

Klub célja, feladatai

A Mitsubishi márkatulajdonosok és támogatók összefogása, valamint a Mitsubishi márka népszerűsítése, elismertségének növelése. Szeretnénk, ha egyesületünk kommunikációs formaként is szolgálna a Mitsubishi érdeklődők számára. Folyamatosan vesszük fel a kapcsolatot kül-és belföldi egyesületekkel, klubokkal valamint állami és társadalmi gazdálkodó szervezetekkel, amelyek tevékenysége az egyesület céljaival összefügg.
Az Egyesület mint közhasznú szervezet céljai megvalósítása érdekében: elősegíti a környezetbarát autózással kapcsolatos ismeretek terjesztését, támogatja a környezetbarát üzemanyagok és energiatakarékos technológiák kutatását, elősegíti a kutatási eredmények széleskörű megismertetését, kapcsolatot tart fenn környezetbarát autózást támogató belföldi és külföldi szervezetekkel, elősegíti a szervezetek közötti hatékony információcserét.

Klubtagsággal járó kiváltságok

5-30 százalékos vásárlási kedvezmény Támogatóinknál
Kedvezményes kötelező felelősség biztosítás (www.kedvezmenyesbiztositas.hu)
Kedvezményes részvételi lehetőség rendezvényeinken
Saját autó megjelenítése honlapunkon (regisztrációt követően)
Három Gyémánt újság nyomtatott formában
Szélvédő matrica (60 cm széles, 5 cm magas)
Rendszámtáblakeret
Ingyenes apróhirdetési lehetőség (Három Gyémánt és Hírlevél)
Klubtalálkozó előtt 3-4 nappal SMS-ben emlékeztetőt küldünk
Felhívás rendkívüli akciókra

Hogyan lehetsz klubtag?

Az itt letölthető Belépési nyilatkozatot kitöltve kell visszaküldeni e-mailben (info@mitsubishiklub.hu) vagy postai úton. Az éves tagdíjat, melynek összege 3000 Ft (a belépéstől számított egy esztendőre szól) a K&H Bank 10400085-50526686-81511008 számlaszámára kérjük utalni. Amennyiben az átutalás nem megoldható, akkor klubunk címére (1144 Budapest, Szentmihályi út 17.) is feladható az éves tagsági díj. Sárga csekket egyenlőre nem tudunk biztosítani. Ha valaki nem rendelkezik e-mail elérhetőséggel, akkor a belépéséhez szükséges nyomtatványokat postai úton küldjük el. Az alapszabály honlapunkról is letölthető.