Mobbles Hungary

Kedves új tagunk!

A Mobbles Hungary egy olyan, magyar játékosok számára nyílt csoport, melyben a játékkal kapcsolatos aktuális kérdések, problémák, tapasztalatok, tippek megvitatására nyílik mód.

1. Az új játékosok jelöljék be a régieket! Családod bővítése kapcsán felesleges kérned, hogy jelöljenek a többiek. A tagok és id-jük dokumentumban sokunk felhasználóneve megtalálható. Mindenki maga írja be felhasználónevét (=id) és nevét a doksiba.

2. A fájlokat önkényesen nem módosítjuk meg! Kivéve: ’Tagok és ID-jük’ című dokumentum, illetve a ’Ki hol lakik?’ nevezetű fájl

3. Faji, nemi vagy vallási hovatartozásról szóló bejegyzést posztolni tilos!

4. 2014. 08. 13. 12:00 - 2014. 12. 23. 23:59.-ig TILOS szörnyeket ajándékozni, ingyen osztogatni a csoportban! 'Magán nyereményjátékokat' is TILOS tartani! Kizárólag a közösen szervezett nyereményjátékokhoz lehet felajánlani nyeremény szörnyeket. (Lásd például: Rajzverseny).

5. Trágár bejegyzéseket posztolni tilos!

6. SPAM! Többször kitenni egymás után ugyanolyan tartalmú bejegyzést tilos!

7. Ha már végbement egy cseréd, akkor töröld le a falról a posztod!

8. KOLÓNOKKAL KERESKEDNI TILOS!!!
Bármilyen csalásra utaló módszerről beszélni tilos! A csalás elterjedésének megakadályozása érdekében ezt a témát ne feszegessük a csoportban!

9. Az egyik LEGFONTOSABB szabály: NE KÉREGESS!
- Ez nem egy aluljáró! Ha kell valami cserélj, vagy figyeld a falat, mert bármikor felajánlhatja más játékos a régi megunt szörnyeit. Esetleg kísérd figyelemmel a Mobbles Hungary Kvíz oldalt, ahol minden héten kisorsolnak egy szörnyet.

10. Tilos max szintű szörnyeket kéregetni kölcsönbe!
- Mindenkinek el kellett valahogy kezdeni a játékot. Aki mégis ad, az viselje a következményeket!

11. A csoportban CSAK magyarul beszélünk!

12. A helyesírás nagyon fontos!
Kérlek, mielőtt bármit írsz a csoportba, győződj meg arról, hogy nyelvtanilag biztosan helyes-e! Nem szeretnénk, hogy a fiatalabb csoporttagok innen rossz példát vegyenek!


Ha kérdésed van a játékkal kapcsolatban előbb nézd végig a fájlokban (dokumentumokban) lévő útmutatókat.

Jó játékot mindenkinek!