ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ

http://angelsroads.blogspot.com.au/
http://angelroadsart.blogspot.gr/

Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ περιέχει μυστικά που αυτή την εποχή αλλάζουν τον κόσμο μας. Αντλώντας από την αρχαία σοφία που βρέθηκε σε ένα Περουβιανό χειρόγραφο, εξηγεί πώς να συνδέσετε τα γεγονότα που συμβαίνουν στη δική σας ζωή τώρα... και σας επιτρέπει να δείτε τι πρόκειται να σας συμβεί τα επόμενα χρόνια! Όταν ο James Redfield εξέδωσε για πρώτη φορά αυτό το σπάνιο βιβλίο, οι άνθρωποι το πήραν, το διάβασαν, και έμειναν άφωνοι με το περιεχόμενό του. Ενημέρωσαν τους φίλους τους γι' αυτό, και οι φίλοι με τη σειρά τους πληροφόρησαν τους δικούς τους φίλους. Από στόμα σε στόμα, τα νέα γι' αυτό το έργο εξαπλώθηκαν σε όλη την Αμερική.
Οι προφητείες του μάγεψαν χιλιάδες αναγνώστες οι οποίοι συγκινήθηκαν από τον τρόπο που ερμήνευε όσα συνέβαιναν στη ζωή τους. Το βιβλίο διαβάζεται σαν μια δυνατή ιστορία γεμάτη περιπέτεια, αλλά στην πραγματικότητα ασκεί τη βαθιά επίδραση μιας πνευματικής παραβολής.

Οι 9 Επιγνώσεις της Ουράνιας προφητείας.
Θα μπορούσα να σας περιγράψω τις επιγνώσεις μια-μια & εσείς θα με ακούγατε.
Αλλά πρέπει να κάνετε κάτι παραπάνω.
Πρέπει να τις βιώσετε μόνοι σας.
Η προφητεία πρέπει να συμβεί σε σας.
Να την βιώσετε.
Να ανοιχτείτε, ότι & αν σημαίνει αυτό.
Θα δείτε τον κόσμο από μια άλλη οπτική.
Όπως πραγματικά είναι.
Το να θέλεις να βιώσεις την εμπειρία , σημαίνει ότι έχεις αποδεχθεί να παραδοθείς……Χωρίς να παραδοθείς, δεν μπορείς να βιώσεις, γιατί φοβάσαι!
Παραδίδομαι σημαίνει αισθάνομαι προστατευμένος….
Παραδίδομαι σημαίνει αισθάνομαι ασφαλής……
Παραδίδομαι σημαίνει ενώνομαι……
Παραδίδομαι σημαίνει ελευθερώνομαι ……
Παραδίδομαι σημαίνει αγαπώ……
Θεέ μου, βοήθησέ με να αλλάξω αυτό που μπορώ, να αποδεχθώ εκείνο που δεν αλλάζει & δώσε μου τη δύναμη να διακρίνω τη διαφορά ανάμεσα τους.
Ουράνια προφητεία
Συγγραφέας: Ρέντφιλντ Τζέιμς
Εκδότης: Διόπτρα
Κατηγορία: Εσωτερική Αναζήτηση
Περιγραφή
Το διεθνές best seller του James Redfield, που ξεπέρασε τα 60.000 αντίτυπα στην Ελλάδα, θα σας οδηγήσει σ' ένα ταξίδι το οποίο θα φωτίσει την ψυχή σας και θα σας συνδέσει με ένα όραμα που αλλάζει ήδη τον κόσμο.

Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΟΜΑΔΑ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ «ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 9 ΕΠΙΓΝΩΣΕΩΝ».
Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΟΜΑΔΑ & ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ
Έλα μαζί μας σε ένα ταξίδι ζωής, βασισμένο στο βιβλίο της Ουράνιας Προφητείας & των 9 Επιγνώσεων.
Nέος κύκλος Ανάπτυξης & Προσωπικής Ενδυνάμωσης, σε ομάδες, μέσα από μια διαδικασία βιωματικής μεθοδολογίας, που σκοπό έχει να αναμορφώσει την καθημερινή ζωή και τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα.
Επίσης, να έλθουμε σε επαφή με τα συναισθήματά μας, τις σκέψεις μας και τις βαθύτερες ανάγκες μας, να μεταμορφωθούν οι τυχόν περιοριστικές πεποιθήσεις, να ακουστεί η εσωτερική φωνή του καθενός και να ασκηθούμε στη συνειδητή βίωση της ζωής, με επίγνωση. Θα συνδεθείτε με το θεϊκό σας κομμάτι, με τον αληθινό εαυτό σας και θα βρεθείτε σε αισθητή επαφή με την ψυχή σας.
Μέσα από τις πηγές μιας πλούσιας βιβλιογραφίας, θα ανακαλύψουμε τους τρόπους που συμπεριφέρονται οι άνθρωποι και πώς χτίζονται υγιείς συναναστροφές, πώς ανταλλάσσονται μηνύματα και πληροφορίες, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο έρχεστε σε επαφή με τον Ανώτερο Εαυτό σας για σχέσεις ουσιαστικές και αληθινές.
Ανακαλύπτουμε βιωματικά τα πώς και τα γιατί...
Έλατε μαζί μας σε ένα Ταξίδι Ζωής, βασισμένο στο βιβλίο της Ουράνιας Προφητείας & των 9 Επιγνώσεων.
Ένα ταξίδι που θα αφυπνίσει τη συνειδητότητά σας και που προσμένουμε να μας δείξει δρόμους, μονοπάτια ή περάσματα σε μια μαγική ζωή. Ανακαλύψτε το νέο, χαρούμενο, δυνατό, ευτυχισμένο και λαμπερό εαυτό σας!
Στους συμμετέχοντες παρέχεται πλήρης εκπαιδευτικός φάκελλος με τα θέματα και τις ασκήσεις που γίνονται στις συνεδρίες, καθώς και οικατ΄οίκον εργασίες.
Η ακολουθούμενη μεθοδολογία είναι βιωματική.
Σας περιμένουμε,
Καίτη Σαμαρτζή,
Συντονίστρια Προγράμματος
Σύμβουλος Life Coaching,
Εναλλακτική Θεραπεύτρια