Romani in Bournemouth

Reguli de conduită

Stimați membri, noi încurajăm participarea dumneavoastră frecventă în grupul nostru de pe Facebook însă vă rugăm să luați în considerare următoarele reguli de conduită:

Accesul în grup vom permite accesul numai celor ce se află deja în acest oraș!
Dorim să ajutăm comunitatea românilor de aici!

Este strict interzisă reproducerea ilegală a textelor cu copyright (fără permisiunea autorului). De asemenea, este interzisă folosirea limbajului profan, postarea fotografiilor/filmelor obscene, a remarcilor rasiste și/sau intimidante, precum și postări xenofobe, atacuri personale, etc. Noi ne rezervăm dreptul de a șterge postările respective, de a revoca dreptul de postare sau de a bloca în totalitate accesul membrului respectiv.

Ne dorim ca acest grup să nu devină o sursa de spam-uri, ci un grup unde românii ce locuiesc aici pot obține informații sigure și folositoare.
Nu admitem link-uri către surse de bloguri sau alte postări care nu aduc un plus valoare grupului nostru. Nu postați tot felul de mesaje ce nu se pretează conduitei grupului!

Doriți să vindeți ceva, puneți anunțul cu toate informațiile necesare (Nume, Prenume, Oraș) pentru ca cei interesați să vă poată contacta direct.

Grupul nostru permite și postări de natură comercială DOAR pentru firmele înregistrate și care activează în acest oras!

Vom încerca să verificăm frecvent comentariile dumneavoastră.

În altă ordine de idei, cine nu asimilează regulile, este liber să apese Leave.
Dorim să ajutăm romanii din grup, nu să devenim o sursă de spam pe FB.