srprs.me travellers

Welkom in de srprs.travellers groep!

Een groep voor srprs.reizi...gers en mensen die binnenkort op reis gaan of nog willen. Stel hier al je vragen, deel tips, of vertel iedereen hoe tof jouw trip was. En ben je op zoek naar een reisbuddy voor een srprs.trip? Stel je hier voor en wie weet vlieg je binnenkort naar bestemming onbekend!

LET OP:

- Het enige wat we van jullie vragen is dat er geen bestemmingen in deze groep genoemd worden! Hou het srprs.gevoel vast, wel zo leuk dat het een verrassing blijft voor iedereen :) Posts/reacties met bestemmingen worden helaas verwijderd!

- Wil je graag specifieke tips voor op je bestemming? Deel dan bijvoorbeeld de link naar jouw persoonlijke pagina in de groep. Daar kan iedereen die een tip heeft een reactie achterlaten. Of start een privé-chat!

- De Travellers groep is helaas geen plek om kortingscodes aan te bieden. Omdat eerder de groep overspoeld werd met deze berichten (aangezien elke srprs.reiziger deze mogelijkheid heeft en we hier met 5000 reizigers bij elkaar zitten), is besloten dat deze berichten helaas ook verwijderd worden. Het aanbieden van je codes via je eigen Facebook of een ander kanaal is uiteraard gewoon toegestaan :)