Magyar szakemberek és vállalkozások az Egyesült Királyság területén.

Szakemberek egyutt a Magyar Autoszerviz Támogatásával.
CM19 5DL...
Tel:0781-308-6403
Ezt az oldalt azért hoztuk létre,hogy egybegyűjtsük a szakembereket Anglia és az UK területén.Ha szakember vagy, tedd fel ide hírdetésed,hogy minél több magyar megismerjen.
Ha tudsz olyanról aki szakember, de még nem hírdeti magát oszd meg a többiekkel.

Csak korrekt,nem magyarokat átvágó szakembereket hírdetünk ezen az oldalon.
Hívjatok meg minél több szakembert
A hírdetéseket nem kell mindennap újból feltenni, elég ha csak frissítitek.Ha mégis újjat tesztek fel akkor a régit légyszíves töröljétek.
Ez az oldal nem hírdetési oldal ezért "lájkold az oldalam" "Játsz velünk" " Nyerj ezt azt"...ilyen hírdetések mind törlésre kerülnek.
Ez az oldal úgy működik mint a Yellow Pages,ha valakinek szüksége van egy szakemberre csak felüti és /helyileg is/ megtalálja.

Aki titkosítja magát azt kizárjuk a csoportból..
Továbbiakban azok az emberek is kizárásra kerülnek a csoportból, akik a csoport létszámának megbontására, megosztására törekednek valamint más hasonló csoportba agitálják át az embereket.Kizárásra kerülnek azok is akik magatartási viselkedésükkel zavarják a többieket./pl.kötözködés,trágár szóhasználat,etnikai megkülönböztetés,hovatartozás,lenézés...stb/.

A piramis játék,MLM,Talk Fusion,különböző termék eladás,otthoni munka számitógéppel,keress pénzt könnyedén,sex munka vagy ehhez hasonló, könnyű pénzt kereső forrást nem támogatjuk /az átverések miatt/ tehát aki ehhez hasonlót hírdet azt vele együtt kitöröljük felszólítás nélkül.

Aki érdemben nem tud hozzászólni a posztokhoz, nem tud munkát megosztani vagy más módon segíteni az inkább csak csendes tagja legyen csoportunknak.

Nagyon sok szállító van,ezért nekik csináltunk egy külön csoportot.Így erről az oldalról töröltem őket,hogy a többi szakember is láthatóvá váljon.